HW Installaties - Schipluiden HW Installaties HW Installaties HW Installaties
Home > Comfort Installateur

Huis en comfort: volop inspiratie

Er zijn tegenwoordig volop mogelijkheden om, door middel van techniek, het leven thuis te veraangenamen of veiliger te maken. Thuiscomfort brengt de belangrijkste leveranciers en specialisten op het gebied van huis & comfort samen en laat zien wat er mogelijk is.

Alles voor huis & comfort op één plaats

Op Thuiscomfort vindt u comfortproducten zoals elektrische gordijnen, een vingerafdrukslot, vloerverwarming natuurlijk, of oplaadpalen voor elektrische auto's. Er zijn rainshowers, een badkamerspiegel die nooit beslaat, bijna vlakke douchebakken, kokend waterkranen of kranen met een lange greep. En dat is nog maar een hele kleine greep uit het totale assortiment producten voor thuis, waaronder vele comfortproducten.

Ziet u op Thuiscomfort een product dat u aanspreekt, sla dit dan op in uw Wensenlijst. Of neem direct contact op met HW Installaties, één van de aangesloten vakspecialisten. Alle specialisten zijn serviceverleners, die net even een stapje extra willen zetten voor hun klanten. Zij beschikken over de nodige vakkennis en leveren bewezen kwaliteit.

Voor meer comfort in huis hoeft u nooit ver te zoeken: wij zijn als vakspecialist bij u in de buurt. Bezoek het Thuiscomfort-demohuis en laat u inspireren over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van huis en comfort.